Vem är det?

Lista med 6 vem är det?

Här hittar du massor av enkla, gåtfulla, smarta, knasiga gåtor som besvara frågan 'Vem är det?'. Gåtor om vem är det passar bra till både små och stora, unga som gamla och de som gillar ordlekar och tankenötter. Det är jättekul med gåtor!

6 vem är det?

Jag har en mor som inte är min mor. Vem är det?
Två huvuden men bara två armar, tio tår. sex fötter varav fyra fötter i gäng. Vem är det?
Vem är det som äter vid kungens bord men aldrig diskar?
Vem är det som bankar hela natten, men utan att väcka dig?
Vem är det som har kam men aldrig kammar sig?
Vem är det som till och med påven måste ta av sig hatten för?

Ett roligt farväl

Vi hoppas att du har haft lika roligt med att lösa dessa 6 vem är det? som vi har haft med att samla dem åt dig! Det finns ingen större glädje än att dela skratt, och vi hoppas att dessa vem är det? har bidragit till många roliga stunder för både dig och dina nära. Om du har haft roligt med dessa gåtor om vem är det, glöm inte att återvända till Gåtboken för att upptäcka mer. Vi uppdaterar ständigt vårt bibliotek med nya och spännande gåtor för barn och vuxna. Tack för att du var med oss på detta äventyr av skratt och lärande. Vi ses snart igen!
Har du fler gåtor om vem är det, tveka då inte att tipsa oss om gåtan eller gåtorna. Vi tar gärna mot alla gåtor vi kan få!
Är du intresserad av engelska gåtor, besök då vår engelska sida Riddles with answer

Fler spännande sidor väntar

🗿
Arkeologins största mysterier - Utforska historiens gåtor. Denna artikel leder dig genom arkeologins mest spännande mysterier, från antika ruiner till försvunna civilisationer, och avslöjar de gåtfulla fynd som utmanar vår förståelse av det förflutna.
🗝️
Fångarna på fortet - en omfattande samling av kluriga och roliga utmaningar direkt hämtade från det populära TV-programmet, erbjuder en underhållande blandning av tänkande och skratt för alla åldrar.
🏰
Gåtor om sagans värld - Utforska sagornas förtrollande värld i detta gåtquiz! Ta en magisk resa genom 12 kreativa gåtor, perfekt för alla åldrar och äventyrssökande.
🎄
Gissa julfilmer - Utforska unika emoji-rebusar för klassiska julfilmer. Testa din filmkunskap och upplev julmagin på ett nytt sätt. Perfekt för hela familjen!
🐘
Naturens och djurrikets gåtfulla värld - En utforskning av naturens mest förbluffande mysterier. Denna artikel tar dig med på en resa genom de djupaste oceanerna och de mest otillgängliga skogarna för att utforska de mest förbryllande fenomenen i djur- och växtvärlden.
🎰
Slumpen - Upptäck överraskningarnas värld med vår slumpade gåtquiz. 12 unika gåtor som utmanar ditt tänkande och kreativitet. En fantastisk resa för alla gåtälskare!