Gåtor till fest

Lista med 15 gåtor till fest med svar

Här hittar du massor av festliga, komiska, kluriga gåtor och tankenötter om att festa och roa sig. Festgåtorna är både knasiga, underhållande och passar bra till alla partysugna festnissar. Det är fantastiskt kul med gåtor!

15 gåtor till fest med svar

Jag är ensam och bortglömd i vardagslag
men till fester och utflykter längtar jag.
Där blir jag en blixtrande, enögd charmör
som alla vill visa sitt bästa humör.
Mognar av solen, bryts av handen, trampas av foten, njutes av munnen.
När jag är ung är jag söt, när jag är medelålders gör jag dig glad, när jag är gammal är jag som mest värdefull. Vad är jag?
Vad är det för likhet mellan en berusad man och en karusell?
Vad är det för likhet mellan ett dåligt minne och en adventskalender?
Vad är det som är runt som månen, svart som kol, och har ett hål i mitten?
Vad äter man på ett kungligt födelsedagskalas?
Vad dricker man i fjällen?
Vad får man om man dricker en kall öl?
Vad heter ölen i Lettland?

Fler gåtor till fest!

Varför är bagare försiktiga med sprit?
Vilka glas är lättast att fylla på?
Vilka glas är lättast att fylla?
Vilket djur är lättast att omvandla till något drickbart?
Vilket vin kan man inte dricka?

Ett roligt farväl

Vi hoppas att du har haft lika roligt med att lösa dessa 15 gåtor till fest med svar som vi har haft med att samla dem åt dig! Det finns ingen större glädje än att dela skratt, och vi hoppas att dessa gåtor till fest har bidragit till många roliga stunder för både dig och dina nära. Om du har haft roligt med dessa gåtor till fest, glöm inte att återvända till Gåtboken för att upptäcka mer. Vi uppdaterar ständigt vårt bibliotek med nya och spännande gåtor för barn och vuxna. Tack för att du var med oss på detta äventyr av skratt och lärande. Vi ses snart igen!
Har du fler gåtor till fest, tveka då inte att tipsa oss om gåtan eller gåtorna. Vi tar gärna mot alla gåtor vi kan få!
Är du intresserad av engelska gåtor, besök då vår engelska sida Riddles with answer

Fler spännande sidor väntar

😂
100 roliga gåtor med svar - en skattkista fylld med klurighet och skratt, perfekt för både barn och vuxna som älskar att utmana sina tankar och ha roligt på samma gång!
🕵️‍♂
Dagens gåta - Kickstarta din hjärna med en fräsch och spännande gåta varje dag. Våra noggrant utvalda klurigheter är designade för att sträcka på dina gråa celler och ge en dos daglig stimulans.
🗝️
Fångarna på fortet - en omfattande samling av kluriga och roliga utmaningar direkt hämtade från det populära TV-programmet, erbjuder en underhållande blandning av tänkande och skratt för alla åldrar.
🌟
Gissa kändisarna - Utforska berömdheter genom unika rebusar. Från idrottshjältar och filmstjärnor till historiska ikoner, dessa gåtor utmanar din allmänbildning. Perfekt för alla!
🤔
Gissa namnet - en underhållande kollektion av namnbaserade skämt och gåtor där varje fråga är en inbjudan till en humoristisk tankelek. Idealisk för ordvrängare och namnspårare som älskar att lösa gåtor med ett skratt!
🧐
Roliga och intressanta fakta om gåtor - upptäck en värld av kuriosa och lär dig om gåtornas oväntade sidor. Denna artikel bjuder på en lättsam men insiktsfull utforskning av gåtornas psykologiska effekter och historiska anekdoter, avslöjande de små men fascinerande detaljerna som gör gåtor till ett tidlöst och fängslande tidsfördriv.