Fräcka gåtor

Lista med 20 fräcka gåtor med svar

Här hittar du massor av oanständiga, vågade, magstarka och fräcka gåtor som kanske inte alltid är lämpliga att framföra men dem är både roliga och har en snuskig underton. Lätta upp den trista vardagen med några fräcka gåtor!

20 fräcka gåtor med svar

Alla män har det, men vissas är längre än andras. De ger dem till sina partners när de gifter dig, men påven använder inte sitt. Vad är det?
Ditt finger glider rakt in. Du leker med den när du är uttråkad. När du är gift har du samma för resten av ditt liv. Vad är det?
Du leker med mig innan du går och lägger dig. Chefen får inte komma på dig när du pillar på mig. Du låter bara ett fåtal personer ta på mig. Vad är jag?
Ibland tar du mig i din mun. När du stoppar in mig är jag hård. När du spottar ut mig är jag mjuk. Vad är jag?
Jag har ett hårt skaft. Min topp penetrerar. Jag kommer med en skakning. Vad är jag?
Tre små kvinnor gick under ett paraply. Varför blev ingen av dem våt?
Vad är det för likhet mellan en kyss och ett rykte?
Vad är det som du kan hitta i en killes byxor som du aldrig kommer att hitta i en tjejs byxor?
Vad är det som sitter mellan bena med hår omkring, har ett hål och är fuktigt?
Vad är gjort av gummi, delas ut i skolan och till för att undvika misstag?

Fler fräcka gåtor!

Vad är hårigt och brunt på utsidan men alldeles vitt på insidan?
Vad är höjden av fräckhet?
Vad är höjden av tråkigt sexliv?
Vad är mjukt, studsar och kommer i par?
Vad är vitt, kladdigt och bättre om du spottar ut än sväljer?
Vad blir längre när du drar i det och passar perfekt mellan ett par bröst?
Vet du vad impotens är?
Vet du vad som är 14 cm långt. Har ett vattentryck i ena ändan och ett huvud i det andra. Den är till för glädje och bekymmer för en del. En del har den i sin hand dagligen, en del njuter av att sätta in den, andra låter den gå direkt. Det kan bli smått av den också?
Vilken bock kan inte stångas?
Vill du höra ett halvsexigt skämt?

Ett roligt farväl

Vi hoppas att du har haft lika roligt med att lösa dessa 20 fräcka gåtor med svar som vi har haft med att samla dem åt dig! Det finns ingen större glädje än att dela skratt, och vi hoppas att dessa fräcka gåtor har bidragit till många roliga stunder för både dig och dina nära. Om du har haft roligt med dessa fräcka gåtor, glöm inte att återvända till Gåtboken för att upptäcka mer. Vi uppdaterar ständigt vårt bibliotek med nya och spännande gåtor för barn och vuxna. Tack för att du var med oss på detta äventyr av skratt och lärande. Vi ses snart igen!
Har du fler fräcka gåtor, tveka då inte att tipsa oss om gåtan eller gåtorna. Vi tar gärna mot alla gåtor vi kan få!
Är du intresserad av engelska gåtor, besök då vår engelska sida Riddles with answer

Fler spännande sidor väntar

🕵️‍♂
Dagens gåta - Kickstarta din hjärna med en fräsch och spännande gåta varje dag. Våra noggrant utvalda klurigheter är designade för att sträcka på dina gråa celler och ge en dos daglig stimulans.
🏆
Gåtquizar - Utforska vår quizsida! Fylld med gåtfulla quizar, varje med 12 utmanande frågor. Dyk in i rolig lärande idag!
🌟
Gissa kändisarna - Utforska berömdheter genom unika rebusar. Från idrottshjältar och filmstjärnor till historiska ikoner, dessa gåtor utmanar din allmänbildning. Perfekt för alla!
🧮
Kluriga matematiska gåtor - Utforska siffermagin med vår matematiska gåtquiz. 12 kluriga problem som utmanar ditt logiska tänkande och numeriska skicklighet. Perfekt för alla matteälskare!
🎲
Rebusar - Utforska olika rebusar, från enkla visuella ord till komplexa meningar, och upptäck spännande emoji-rebusar.
🤒
Sjukdomar och åkommor - Utforska unika emoji-rebusar om sjukdomar och åkommor. Perfekt för hälsoentusiaster i alla åldrar. Utmana din medicinska kunskap och se hur många du kan lösa!