Gåtor om båtar

Lista med 12 gåtor om båtar med svar

Hitta kluriga gåtor och tankenötter om båtar – segelbåtar, motorbåtar och mer. Perfekt för alla som älskar nautiska utmaningar och skoj!

12 gåtor om båtar med svar

Hur många av varje djurart tog Moses med sig på arken?
Hur många grönsaker finns det på Finlandsbåtarna?
Om Gud sagt åt Noak att bygga en lätt båt, vad hade den kallats då?
Vad är höjden av att äta lakrisbåtar?
Vad är vitt, kladdigt och bättre om du spottar ut än sväljer?
Vad går en motorbåt bäst på?
Vad sa sardinmamman till sina ungar när de fick se en ubåt?
Var är det tyngst att segla?
Varför är det ofta flera personer i styrhytten på en båt?
Varför är det så lätt att segla på grund?

Fler gåtor om båtar!

Varför kan Norge inte segla?
Vart åker båtar för att bada?

Ett roligt farväl

Vi hoppas att du har haft lika roligt med att lösa dessa 12 gåtor om båtar med svar som vi har haft med att samla dem åt dig! Det finns ingen större glädje än att dela skratt, och vi hoppas att dessa gåtor om båtar har bidragit till många roliga stunder för både dig och dina nära. Om du har haft roligt med dessa gåtor om båtar, glöm inte att återvända till Gåtboken för att upptäcka mer. Vi uppdaterar ständigt vårt bibliotek med nya och spännande gåtor för barn och vuxna. Tack för att du var med oss på detta äventyr av skratt och lärande. Vi ses snart igen!
Har du fler gåtor om båtar, tveka då inte att tipsa oss om gåtan eller gåtorna. Vi tar gärna mot alla gåtor vi kan få!
Är du intresserad av engelska gåtor, besök då vår engelska sida Riddles with answer

Fler spännande sidor väntar

😂
100 roliga gåtor med svar - en skattkista fylld med klurighet och skratt, perfekt för både barn och vuxna som älskar att utmana sina tankar och ha roligt på samma gång!
📝
Gåtsamlingar - Utforska kluriga gåtor från olika kategorier och unika teman på Gåtboken.se! Utmanande nöjen och skarpa tankenötter väntar.
🎄
Gissa julfilmer - Utforska unika emoji-rebusar för klassiska julfilmer. Testa din filmkunskap och upplev julmagin på ett nytt sätt. Perfekt för hela familjen!
🌟
Gissa kändisarna - Utforska berömdheter genom unika rebusar. Från idrottshjältar och filmstjärnor till historiska ikoner, dessa gåtor utmanar din allmänbildning. Perfekt för alla!
🌀
Paradoxala gåtor - ett fängslande ämne som bjuder in till reflektion över de mest förbryllande frågorna – där logik möter sitt motsatta och sanningen inte är svart eller vit. Utforska gränserna för resonemang och upptäck det fascinerande spelet mellan möjlighet och motsägelse.
💡
Vad är en gåta? - en kortfattad utforskning av detta klassiska intellektuella nöje. I denna artikel förklarar vi begreppet gåta, en fråga eller ett påstående som kräver kreativt tänkande för att lösa.