Julfilmernas emoji-utmaning

Känn julmagin med våra unika emoji-rebusar om klassiska julfilmer! 🎄🎬 Gissa filmen, utmana vännerna och se vem som verkligen känner till de älskade julsagorna. Från snöiga landskap till hjärtvärmande karaktärer, vi har förvandlat dem alla till roliga emojis! Upptäck, dela och sprid skratt denna jul.

Tillbaka till rebusarna

Klassiska julfilmer i rebusform

Återupplev de mest älskade julfilmerna genom våra emoji-utmaningar. Känn igen ikoniska scener och karaktärer från klassiska filmer och lös rebusarna som väcker varma julminnen.

♥️✔️
⚪🎄
⚰️🔫
🌍👍🏠😡
(eng:🎄🎄🎄🎄)
🍐🎅🏻🎄🎁
🎅🏻➡👦🏻👧👧👧
🏝️👫
🐹🕛🚱🐲
👦🏻➡🎅🏻
👻👻👻👴
💤☠️🎄

Nyare julfilmsrebusar

Ge dig i kast med de senaste julfilmernas emoji-utmaningar. Låt våra kluriga rebusar introducera dig till nyare filmer och se om du kan klura ut vilken modern julfilm varje emoji representerar.

❄️❄️❄️✔️
❌👩‍👧‍👧🎄
🎄✨
🎄📖
🏝️✈️🏃
🏝📆
🏢🎄🎉🍾
📆⬅️🎄
🗽🎁💎
🤬🎅🏽
🥜🔨

Familjefavoriter i rebusform

Njut av familjefavoriter genom våra roliga emoji-rebusar. Perfekt för att samla hela familjen och tillsammans lösa utmaningarna, baserade på barnens favoritjulfilmer.

🎄📖👓👦🏻
🏃🎁👦🏻
(eng:🔔🛣🔔🛣🔔)
🏠😱
🐷🐸🎄🎶
👦🏻🎅🏻🚂🔔
👧🎅🏻🏬🗽
👶🏼🧝🗽👨‍👦🍬
👸❄️⛄️
🚢🧳🤷‍♂️🙅‍♀️
🤢🐶🏔🎄👧

Ett stort tack från oss!

Medan julens stjärnor tänds och snön faller mjukt, hoppas vi att vår samling av emoji-rebusar har fört med sig skratt, glädje och kanske en gnutta nostalgi. Tack för att du har delat denna magiska resa med oss. Vi önskar dig en glädjefull jul och ser fram emot att skapa ännu fler minnesvärda stunder tillsammans med dig i framtiden. God Jul!

Fler kluriga rebusar

🌍
Gissa landet - Utforska emoji-rebusar som symboliserar länder från hela världen. Testa din geografiska kunskap och upptäck nya platser på ett kreativt och underhållande sätt. Perfekt för resenärer i alla åldrar!
📺
Gissa TV-serier - Utforska emoji-rebusar för TV-serier. Testa din seriekunskap och se hur många du känner igen. Perfekt för serienördar!

Fler spännande sidor väntar

🕵️‍♂
Dagens gåta - Kickstarta din hjärna med en fräsch och spännande gåta varje dag. Våra noggrant utvalda klurigheter är designade för att sträcka på dina gråa celler och ge en dos daglig stimulans.
🤔
Gissa namnet - en underhållande kollektion av namnbaserade skämt och gåtor där varje fråga är en inbjudan till en humoristisk tankelek. Idealisk för ordvrängare och namnspårare som älskar att lösa gåtor med ett skratt!
🐾
Kryptozoologins gåtor - En utforskning av det okända i djurriket. Denna artikel tar dig med på en resa genom kryptozoologins skuggiga värld, där vi utforskar berättelser om Bigfoot, Loch Ness-monstret och andra mytomspunna varelser.
💡
Vad är en gåta? - en kortfattad utforskning av detta klassiska intellektuella nöje. I denna artikel förklarar vi begreppet gåta, en fråga eller ett påstående som kräver kreativt tänkande för att lösa.