Rebusar för serienördar

Är du en äkta serienörd? Då har du kommit rätt! Vår sida erbjuder en unik samling av emoji-rebusar som utmanar din kunskap om populära TV-serier. Från hjärtvärmande familjedramer till spännande thrillers, här finns något för alla smaker. Det är inte bara ett roligt sätt att testa ditt serie-minne, utan också en fantastisk aktivitet att dela med vänner och familj. Så varför vänta? Börja lösa rebusar och ha kul nu!

Tillbaka till rebusarna

Familjevänliga favoriter 👨‍👩‍👧‍👦📺

Ta med de yngsta och lös roliga och hjärtvärmande rebusar tillsammans. Här hittar du pussel baserade på serier som är perfekta för en mysig familjekväll.

🐀🗡🏹🐈‍⬛
👨‍👨‍👧👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧
👷🛠
🚐🐕‍🦺🏃🏻‍♂️🏃🏼‍♂️🏃🏻‍♀️🏃🏼‍♀️👈🏻👻
🟤⭐🗿🦑🍍🧽
🦕👨‍👩‍👧🪨
🧑🏼‍🦲⬇️🌊⛰🔥💨
🧑🕥🔟
🧚‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏼‍♀️🧚🏽‍♀️

Romantiska intriger ❤️🌹

Känn pulsen stiga med varje löst pussel. Dessa rebusar är fyllda med hjärtan, rosor och allt som hör romantik till, direkt hämtade från dina favoritserier om kärlek och drama.

🇬🇧👑
🌲🗻
🍆🍑👩‍🏫📚
🍆🏙
🎲🏰🪑🐲👑
🏠🃏🃏🃏
🏥🫀👩‍⚕
👗💋💻🇫🇷
👩‍🦰👑♟️
👸🏼🤴🏿🇬🇧❤
💁🏻‍♀️👧🏻☕🏪
🗻🗻
🟠✨⚫
🧊❄🦶🦶

Skrattfest 😂🎉

Om du älskar att skratta kommer du att älska dessa rebusar. Varje pussel är en hyllning till de serier som får dig att skratta tills du gråter.

3️⃣0️⃣🪨
🇺🇸👨🏻⚽🇬🇧
🇺🇸😄👪📽
🍻
🍾💁‍♀️💁‍♀️🕶🚬
🏢
👨‍👨‍👦
👨🏼‍🦳🗣️❤️🧑🏻‍🦱👩🏻
👩🏼‍💼👨🏻‍🏫👩🏻‍🍳👨🏻‍💻💆🏼👨🏻‍⚕️
👶👧👦👩👨‍🦲
💥🤔📝
🗽9⃣9⃣
🧑🏻‍⚕️👩🏼‍⚕️👨🏽‍⚕️👨🏼‍⚕️👩🏽‍⚕️👨🏻‍🔧🏥

Actionfyllda äventyr 💥🚀

Spänning på högsta nivå väntar i dessa rebusar. Lösa pussel som tar dig genom explosioner, biljakter och hjältemodiga ögonblick från de mest spännande actionserierna.

☂🎓
🌊👙🏄‍♂️🏝
🍬🦷
👨‍⚕❓
👩🏼🧑🏽🛰🌎🌳💯🩸🔥
💰🇪🇸👺
🗝🚪👱🏻‍♀️👦🏻🧑🏼👩🏻‍🦰
🤵👔
🥁🎸🎷👨👨‍🦱🧔
🦑🎮
🧑🏾🧑🏻👦🏻👧🏻🩸🙃🧇🚴🏾‍♀️👩🏻‍🦰
🩸♠️♥️♣️♦️🃏

Spänning i skuggorna 👻🔍

Dyk in i en värld av mystik och övernaturliga fenomen. Här får du lösa rebusar som är lika spännande och oförutsägbara som de thrillers och mysterier de representerar.

⚫🪞
⬛📃🕵
🏰⛰
👧🔪🧛‍♂️⚰
👨‍💻🤖💵
👨‍🔬💊🤷‍♂️🚐
👨👆🏰
👩🏻👩🏻👩🏻🔮📖🪄
📁✖
😈👮🏼‍♀️🌃😇
😩🏠👩🏻💍
🚶‍♂️🧟‍♂️
🧛‍♂️📔
🩸🧛‍♂️🧛‍♂️❤

Verkliga världar 🌍🎥

Upptäck den fascinerande verkligheten genom att lösa rebusar baserade på de mest gripande och tankeväckande dokumentärerna och realityserierna.

⚽👰
❤🙈
🌱🌍
🐅👑
💕🏝
🔝⚙

Tack för besöket

Tack för att du deltog i denna unika rebusutmaning här på Gåtboken! Om du älskade dessa TV-serie rebusar, kommer du att vara glad att höra att Gåtboken har mycket mer att erbjuda. Från spännande gåtor till kluriga rebusar, det finns något för alla smaker. Så varför stanna här? Utforska Gåtboken nu för ännu fler utmaningar som väntar på att bli lösta!

Fler kluriga rebusar

📚
Gissa sagan - Utforska klassiska barnsagor genom unika emoji-rebusar. Återupplev magin och klura ut varje saga. Perfekt för familjemyset!
🤒
Sjukdomar och åkommor - Utforska unika emoji-rebusar om sjukdomar och åkommor. Perfekt för hälsoentusiaster i alla åldrar. Utmana din medicinska kunskap och se hur många du kan lösa!

Fler spännande sidor väntar

🏞️
Gåtfulla och mystiska platser - Res till de mest gåtfulla och mystiska platserna på jorden. Utforska naturens under, från glödande vulkaner till undervattensgrottor, och upplev planetens förunderliga skönhet.
🧑
Gåtor för barn 8-10 år med svar - en samling av de bästa och roligaste gåtorna speciellt anpassade för barn i åldern 8-10 år. Perfekt för små tänkare som älskar att skratta och utmana sina hjärnor!
🇳🇴
Skämtsamma Norgegåtor - en samling med de roligaste och mest underhållande gåtorna om våra grannar i väst. Perfekt för alla som älskar ett gott skratt och vill ha en paus från vardagen.
Vad är det? - Testa din klurighet med vår 'Vad är det?' quiz. 12 spännande gåtor som utmanar din kunskap och kreativitet. Perfekt underhållning för alla problemlösare!