Gissa landet

Upptäck världen med "Gissa landet", din guide till geografiska äventyr genom emoji-rebusar. Perfekt för resenärer och geografiälskare, våra rebusar erbjuder både underhållning och lärande för alla åldrar. Utforska och lär dig om länder på ett roligt och interaktivt sätt.

Tillbaka till rebusarna

Upptäcktsresans början

Nu börjar rebusresan! Kan du gissa vilka länder som döljer sig bakom dessa första ledtrådar? Denna kategori är din startpunkt, full av länder som väcker nyfikenhet och bjuder in till en värld av upptäckter. Gör dig redo för en spännande början!

⚔️🏇🏽🦅🛖
🍕🛍️🍝🏛️
🐂🥘👠🌞
🐼🥢🐉🎏
💃🏽🌞🍷🐄
🕌🐘🧘🏽🐅
🕌🐪🐊📜
🕌🦃☕🍅
🥝🏔️🧝🏽🐑
🥶🌲🏅🫎

Mellanlandningar

Välkommen till rebusresans mitt! Här möter du en blandning av länder som utmanar och förtrollar. Är du redo att gissa vilka destinationer som gömmer sig här? Det är dags för en klurig mellanetapp i ditt äventyr!

🌋🏝️🐉☕
🌸🗻🍱🏯
🏰🍺🌭🚗
🐅🍵🏏🏞️
🐨🦘🪃🏜️
🕌🐪🍵🧞‍♂️
🚲🌷🧀🌬️
🦁🐆🐘🌍
🧀🍷🗼🥖
🧛🏽🏰🌲⛰️

Finaldestinationer

Nu är du framme vid rebusresans slutstation! Dessa sista gåtor representerar länder med en sista överraskning eller utmaning. Kan du knäcka dessa slutliga koder? Förbered dig för en avslutande äventyr full av upptäckter och insikter!

⚽💃🏽🎶🏝️
⛷🍫🏔️🕰️
🌆🚕🗽🍔
🌵🥑🌮💃
🍀🍺🏰🎻
🍁🏒🫎❄️
🏺🌞🍇🏛️
🐟⛷🛢🏔️
🚂💂🌧️🏰
🥥🏝️🐠🛕

Tack för din resa med oss

Tack för att du deltog i "Gissa landet"! Vi hoppas att du haft en underhållande och lärorik resa genom våra emoji-rebusar. Fortsätt utforska, lära och ha kul med geografi. Vi ser fram emot att se dig igen på din nästa rebusresa runt världen!

Fler kluriga rebusar

🎄
Gissa julfilmer - Utforska unika emoji-rebusar för klassiska julfilmer. Testa din filmkunskap och upplev julmagin på ett nytt sätt. Perfekt för hela familjen!
📚
Gissa sagan - Utforska klassiska barnsagor genom unika emoji-rebusar. Återupplev magin och klura ut varje saga. Perfekt för familjemyset!

Fler spännande sidor väntar

🤖
50 gåtor skrivna av AI - en spännande värld av kluriga utmaningar från ChatGPT, OpenAI:s banbrytande AI. Testa din kreativitet, förbättra din problemlösningsförmåga och utmana din intelligens mot AI:s förmåga.
🤔
Gissa namnet - en underhållande kollektion av namnbaserade skämt och gåtor där varje fråga är en inbjudan till en humoristisk tankelek. Idealisk för ordvrängare och namnspårare som älskar att lösa gåtor med ett skratt!
🏘️
Gissa svenska städer - en upptäcktsfärd genom Sveriges stadslandskap i form av gåtor. Här kombineras geografi med klurigheter för att testa din kunskap om svenska städer och orter på ett lekfullt sätt.
🤷‍♀️
Vad är jag? - Utmana ditt sinne med vår 'Vad är jag?' gåtquiz. 12 tankeväckande gåtor som testar ditt kreativa tänkande. En underhållande utmaning för alla åldrar!