Godisgåtor

Lista med 7 godisgåtor med svar

Här hittar du massor av goda, smarriga, kluriga, roliga gåtor om godis. Dessa mumsiga gåtor om godis passar alla, stora som små, ung som gammal men kanske framförallt gottegrisar och godisälskare. Det är smaskigt med gåtor!

7 godisgåtor med svar

Vad är det bästa du sätter i en chokladkaka?
Vad är höjden av att äta lakrisbåtar?
Vad är rymdvarelsernas favoritgodis?
Var chokladbiten god?
Var smakar godis allra bäst?
Vilken gris kan man stoppa in hel i munnen?
Vilket godis varar i all evighet?

Ett roligt farväl

Vi hoppas att du har haft lika roligt med att lösa dessa 7 godisgåtor med svar som vi har haft med att samla dem åt dig! Det finns ingen större glädje än att dela skratt, och vi hoppas att dessa godisgåtor har bidragit till många roliga stunder för både dig och dina nära. Om du har haft roligt med dessa godisgåtor, glöm inte att återvända till Gåtboken för att upptäcka mer. Vi uppdaterar ständigt vårt bibliotek med nya och spännande gåtor för barn och vuxna. Tack för att du var med oss på detta äventyr av skratt och lärande. Vi ses snart igen!
Har du fler godisgåtor, tveka då inte att tipsa oss om gåtan eller gåtorna. Vi tar gärna mot alla gåtor vi kan få!
Är du intresserad av engelska gåtor, besök då vår engelska sida Riddles with answer

Fler spännande sidor väntar

🗿
Arkeologins största mysterier - Utforska historiens gåtor. Denna artikel leder dig genom arkeologins mest spännande mysterier, från antika ruiner till försvunna civilisationer, och avslöjar de gåtfulla fynd som utmanar vår förståelse av det förflutna.
🕵️‍♂
Dagens gåta - Kickstarta din hjärna med en fräsch och spännande gåta varje dag. Våra noggrant utvalda klurigheter är designade för att sträcka på dina gråa celler och ge en dos daglig stimulans.
📝
Gåtsamlingar - Utforska kluriga gåtor från olika kategorier och unika teman på Gåtboken.se! Utmanande nöjen och skarpa tankenötter väntar.
🎸
Gissa musikbanden - Utforska emoji-rebusar för ikoniska musikband. Från rock och pop till alt-rock och elektronisk musik. Perfekt för alla musikälskare. Kan du identifiera banden?
🇳🇴
Skämtsamma Norgegåtor - en samling med de roligaste och mest underhållande gåtorna om våra grannar i väst. Perfekt för alla som älskar ett gott skratt och vill ha en paus från vardagen.
😜
Vitsiga gåtor - en samling av de finurligaste och mest underhållande vitsarna som ger gåtor en ny twist. Denna sida är paradiset för skämtälskaren som uppskattar en klurig utmaning med ett stort leende.