Rocka loss med musikrebusar

Dyk in i en värld där musik möter emojis. Här kan du testa din musikkunskap genom att klura ut ikoniska band från olika genrer. Från rocklegenderna och popikoner till alt-rock och elektronisk musik, vi har något för alla musikälskare. Perfekt för en rolig utmaning eller som underhållning på festen!

Tillbaka till rebusarna

Rocklegenderna 🎸

Dyk in i en värld av klassisk rock och hårdrock. Här hittar du allt från AC/DC till Nirvana och Queen. Perfekt för dig som älskar elgitarrer och ikoniska riff!

⚪🐍
❌👂🐆
👸🏼
💋
💤🔝
🔄🗿🗿
🔌⚡🔌
🔫🔫🌹🌹
🕛🛢
🚪🚪🚪🚪
🦂🦂🦂
🦅🦅🦅
🦪🍓🍞
🧘‍♂️🌈

Popikoner 🎤

Utforska popmusikens stjärnor och hjärtekrossare. Från ABBA och Spice Girls till Arctic Monkeys och Coldplay. En kategori för dig som älskar melodiska hits!

⚛️🐈🐱
❄⛹🏓🎮
❄🐒🐒
➡➡➡➡
⬅🛣👬👬
🌱🌞🍂❄
🌶👯👯
🏖👬👬
🏗️👰👰
🐒🐒🐒🐒
🐝🤓🕺🪩
🐞🐞
👧👧👧👧📢
👨🏻🧔🏻‍♂️🚫🎩🧢
👩🏻👩🏻👩🏻👩🏻
👱🏻‍♀️👦🏻🧔🏻👩🏻‍🦰
💦💦💦
😇😇😇😇
🪄✨👧👧

Alt-rock och grunge 🤘

För dig som söker något utanför mainstream. Här hittar du alternativ rock och grunge, med band som Alice in Chains, Radiohead och Smashing Pumpkins. Känn attityden!

9⃣ 📏💅
❌👁🍈
🍋💆💆
🏜🏜🌴🏜🏜
👧⛓
📻👤
🔉🌻🌹
🔥👄
🔨🎃🎃
🔴🔥🌶🌶
🟢📅
🤬➡⚙

Groove, elektronisk musik och övrigt 🎧

Upptäck en blandning av soul, R&B, funk och elektronisk musik. Inkluderar Boyz II Men, Daft Punk och Earth Wind and Fire. För dig som älskar att känna rytmen!

🌎🌬🔥
🎤👩‍🎤👨‍🎤👨‍🎤👨‍🎤
🐱🐰🐹🏪👬
👉👯‍♀
👬2️⃣👨🏻👨🏻
👮🏼
👮🏽‍♂️👷🏻‍♂️🤠🪖😎
💎🏰
🤖🎹🤖🎸
🦍🦍🦍

Tack för ditt besök!

Vi hoppas att du har haft en rolig och utmanande tid med våra musikrebusar. Det är alltid en glädje att dela vår passion för musik och gåtor med dig. Kom gärna tillbaka för att upptäcka nya rebusar, uppdateringar och utmaningar. Vi lägger ständigt till nya rebusar och gåtor för att göra din upplevelse ännu bättre här på Gåtboken. Tveka inte att dela sidan med vänner och familj som också älskar musik. Ha en fantastisk, musikfylld dag!

Fler kluriga rebusar

📚
Gissa sagan - Utforska klassiska barnsagor genom unika emoji-rebusar. Återupplev magin och klura ut varje saga. Perfekt för familjemyset!
🛠️
Lekfulla yrkesutmaningar - Upptäck olika yrken genom roliga och kreativa emoji-rebusar. Våra gåtor tar dig på en resa genom allt från vanliga jobb till mer ovanliga yrken. Testa din förmåga att gissa yrken baserat på ledtrådar i emoji-form. En kul aktivitet för alla som gillar att lösa klurigheter och lära sig något nytt om arbetslivet!

Fler spännande sidor väntar

🏞️
Gåtfulla och mystiska platser - Res till de mest gåtfulla och mystiska platserna på jorden. Utforska naturens under, från glödande vulkaner till undervattensgrottor, och upplev planetens förunderliga skönhet.
🏰
Gåtor om sagans värld - Utforska sagornas förtrollande värld i detta gåtquiz! Ta en magisk resa genom 12 kreativa gåtor, perfekt för alla åldrar och äventyrssökande.
🧩
Gåtornas värld - Välkommen till en seriös fördjupning i gåtornas fascinerande universum. Ta steget in i en värld där varje fråga och svar öppnar dörren till ny kunskap och förståelse.
🏘️
Gissa svenska städer - en upptäcktsfärd genom Sveriges stadslandskap i form av gåtor. Här kombineras geografi med klurigheter för att testa din kunskap om svenska städer och orter på ett lekfullt sätt.