Gåtquiz:

Sekundstriden

I denna adrenalinfyllda quiz gäller det att vara snabb i tanken och snabb med fingrarna. Du kommer att möta 30 kluriga gåtor och ditt uppdrag är att hitta rätt svar så snabbt som möjligt. Men se upp, du kan inte gå vidare till nästa gåta förrän du har prickat rätt svar. Så förbered dig på en riktig hjärngympa där varje sekund räknas. Lycka till!

Frågor kvar
30
Antal försök
0
Förfluten tid
00:00

Topplista

1
2 minuter 41 sekunder, antal försök: 62
2
2 minuter 45 sekunder, antal försök: 312
3
2 minuter 52 sekunder, antal försök: 39
4
3 minuter 8 sekunder, antal försök: 70
5
3 minuter 18 sekunder, antal försök: 31
Hos Gåtboken är våra quiz skapade med omsorg och passion för att ge dig den mest underhållande och givande upplevelsen. Våra gåtquiz är mer än bara ett tidsfördriv - de är en fantastisk aktivitet för alla tillfällen, oavsett om du firar en familjehändelse, har en vänträff, har det tråkigt i bilen, behöver en paus från vardagen eller bara vill sätta ditt sinne på prov. Låt våra quiz skapa oförglömliga stunder och kasta dig in i en värld av mysterium och fantasi. Gåtboken – där varje quiz är ett äventyr som väntar på att upptäckas!

Fler kluriga quizar

🏰
Gåtor om sagans värld - Utforska sagornas förtrollande värld i detta gåtquiz! Ta en magisk resa genom 12 kreativa gåtor, perfekt för alla åldrar och äventyrssökande.
🧮
Kluriga matematiska gåtor - Utforska siffermagin med vår matematiska gåtquiz. 12 kluriga problem som utmanar ditt logiska tänkande och numeriska skicklighet. Perfekt för alla matteälskare!

Fler spännande sidor väntar

🧩
Gåtornas värld - Välkommen till en seriös fördjupning i gåtornas fascinerande universum. Ta steget in i en värld där varje fråga och svar öppnar dörren till ny kunskap och förståelse.
🌟
Gissa kändisarna - Utforska berömdheter genom unika rebusar. Från idrottshjältar och filmstjärnor till historiska ikoner, dessa gåtor utmanar din allmänbildning. Perfekt för alla!
🌀
Paradoxala gåtor - ett fängslande ämne som bjuder in till reflektion över de mest förbryllande frågorna – där logik möter sitt motsatta och sanningen inte är svart eller vit. Utforska gränserna för resonemang och upptäck det fascinerande spelet mellan möjlighet och motsägelse.
🕹
Rebusar i speldjungeln - Utforska dataspelens värld genom unika emoji-rebusar. Från klassiska arkadspel till moderna äventyr, dessa gåtor utmanar din spelkunskap. Perfekt för gamers och nyfikna spelentusiaster! Kan du avkoda vilka spel som gömmer sig bakom emojisarna?